dimecres, 5 de març del 2014

[CAT] Visita a MIMAM la nostra exposició de mobiliari infantil TWF Europe


Visita a MIMAM la nostra exposició de mobiliari infantil TWF Europe. La visió d'aquest reconegut fabricant holandès és oferir mobiliari infantil amb disseny i qualitat a un preu competitiu. TWF Europe crea disseny de mobles duradors amb l'objectiu que el major nombre de persones tinguin la possibilitat de comprar-los. Com a novetat d'enguany 2014 s'han presentat bressols de 120x60 cm que posteriorment poden ser transformades a llits d'adult de 90 x 200 cm.
Aquesta fàbrica es troba entre les millors en el seu camp amb la maquinària més moderna en combinació amb la millor artesania. S'utilitzen en el procés d'elaboració diferents tipus de fusta i els mobles es lliuren desmuntats i perfectament embalats. Del muntatge no us heu de preocupar, ja que sense cap cost addicional MIMAM us transportarà i muntarà els mobles al vostre domicili.


Com no podia ser d'altra manera, el mobiliari de TWF Europe és produït i certificat per 2 entitats de reconegut prestigi, homologades a la CE, com són SGS Group i TÜV Rheinland Group, per a complir les últimes normes de seguretat europees.

Vine a MIMAM a conèixer la qualitat dels mobles TWF Europe i sense cap compromís us farem un pressupost dels models que més us agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada