dilluns, 31 de març del 2014

[CAT] Bèlgica prohibeix la venda de catifes puzle que no disposen de certificat de qualitat


"Bèlgica és el primer país europeu a prohibir totes les catifes puzles però ens anticipem a una decisió europea que prohibirà els formaldehids en tots els països de la Unió a partir del 2013." Va explicar a l'agència de premsa francesa AFP la portaveu del ministre belga, Marie Isabelle Gómez. Aquests puzles, generalment destinats als nens petits, estan fabricats amb una mena de goma semblant a les utilitzades per les catifes de gimnàstica. Associacions de consumidors belgues, italians, portuguesos i espanyols van denunciar el 2009 que algunes substàncies que estoven el plàstic, són nocives quan són respirades o ingerides i irritants per als ulls i la pell. Els nens són més vulnerables perquè es posen tot el que troben a la boca.. a Bèlgica les multes per vendre les catifes-puzle podrien ser fins de 20.000 €.
A MIMAM disposem de dos tipus de catifes puzles Skip Hop Zoo i Skip Hop Playspot que segueixen amb totes les normatives de seguretat que corroboren que no estan fabricades amb cap tipus de material nociu per al nadó.
Treballem amb productes d'alta qualitat que sempre segueixen totes les normatives de seguretat per oferir als nostres clients el millor per als seus fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada