dijous, 30 de gener del 2014

[CAT] Seguretat i sofisticació en una cadira d'auto


A MIMAM ens preocupem per la seguretat del teu fill, sobretot quan de viatjar en cotxe es tracta. Per aquest motiu busquem sempre poder oferir-te cadires d'auto que siguin l'últim en seguretat i comfort.
L'última incorporació a la nostra botiga és la Monza Noza Seatfix de Recaro ( de 15 a 36kg ), l'últim en seguretat que a més incorpora un sistema d'àudio integrat a la cadira.
Recaro ha incorporat coixins laterals addicionals, juntament amb suports d'escuma a la zona del maluc i el cap per distribuir la càrrega en cas d'impacte. Les seves ales laterals amb funció de ventilació funcionen també com a elements que absorbeixen l'energia en cas d'impacte lateral. Els seus reposabraços fixos proporcionen protecció lateral addicional en l'àrea del maluc. Amb tecnologia Seatfix, les seves terminacions integrades Seatfix la instal·len de forma segura als ancoratges Isofix de l'automòbil, tot i que també s'adapta a aquells cotxes sense sistema Isofix.



Les seves principals característiques són:

  • El nen s'assegura amb el cinturó de 3 punts de l'automòbil i per l'ancoratge Seatfix estarà més segur en cas d'impacte lateral, perquè el cinturó no ha de contenir el pes de la cadira també.
  • El seu avançat sistema de circulació de l'Aire RECARO (ACS) garanteix que l'aire circuli lliurement per a major confort i benestar.
  • Extremadament confortable amb immillorable ergonomia com a resultat de la seva escuma ventilada desenvolupada per a la indústria automotriu.
  • Reposacaps regulable en onze posicions (amb guia orientativa a la mida del nen) per garantir un ajust òptim.
  • Sistema d'Àudio RECARO: altaveus integrats en el reposacaps per entretenir el nen amb música o pel·lícules i un pràctic butxaca al seient per guardar un MP3.
  • Respatller regulable en profunditat que sosté el cap del nen de forma segura en dormir. D'aquesta manera, el seu cap no cau cap endavant mentre dorm, mantenint-se així a la zona de protecció del cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada