dimecres, 22 de gener del 2014

[CAT] Les millors mesures de seguretat al cotxe per a embarassades segons Volvo Car Corporation


Sabies que la companyia Volvo Car Corporation realitza, des de l’any 2001, treballs de recerca per a determinar quines són les millors mesures de seguretat per a les dones embarassades quan aquestes viatjen en cotxe?

Entre les seves diverses recomanacions, Volvo fa una clara elusió a la necessitat que les dones embarassades es col·loquin el cinturó abdominal el més avall possible; per això es recomana l’ús dels cinturons per a embarassades que garanteixen que el cinturó de seguretat del cotxe estigui sempre col·locat correctament.



Cal saber que el despreniment de la placenta (separació de la placenta de l’úter) és la causa més habitual de mort traumàtica entre els nounats. De fet, segons estudis estadístics realitzats en països com els Estats Units, demostren que moren més nadons abans de néixer per accident de trànsit, que en els primers quatre anys de vida (gairebé 4 vegades més).

D’aquí ve la important recomanació d’utilitzar durant l’embaràs el cinturó Be Safe Pregnant, ja que protegeix tant a la mare com al fetus.



També i com no podia ser d’una altra manera, Volvo recorda als pares que la forma més segura de viatjar pels seus nadons és utilitzant sempre sistemes de retenció infantil de sentit contrari a la marxa.

A MIMAM estarem encantats d’assessorar-vos tant dels cinturons per embarassades Be Safe Pregnant, com de la gamma de sistemes de retenció infantil de sentit contrari a la marxa de la firma noruega Be Safe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada