dilluns, 13 de gener del 2014

[CAT] Lactància i tipus de mugrons


Abans que neixi el vostre nadó és útil saber quin tipus de mugró teniu.
Les dones poden tenir diferents tipus de mugrons: mugrons petits, mugrons grans o especialment llargs, mugrons plans o mugrons invertits.



A la majoria dels casos aquestes variacions necessitaran poc o cap tractament especial. Tingueu en compte sempre que els nadons «prenen el pit» , no «prenen el mugró». Si un nadó és capaç de prendre un bon mos de pit, fins i tot mugrons plans o invertits no constituiran cap problema. No obstant això, amb alguns tipus de mugrons al bebè li resulta més difícil col·locar-se, de manera que pot ser aconsellable invertir algun temps en el tractament del mugró pla o invertit que pugui fer que el nadó es col·loqui més fàcilment.

Per saber si teniu mugrons invertits o plans: premeu suaument l'arèola aproximadament tres centímetres per darrere del mugró. Un mugró normal sortirà o es projectarà cap a fora, un mugró invertit s'invertirà o retraurà.

Si els vostres mugrons són plans o invertits podeu utilitzar formadors de mugrons (no us confongueu amb les mugroneres) per intentar treure el mugró. Els formadors de mugrons es posen dins del sostenidor, el que pot requerir una talla més gran de la normal per deixar espai als formadors. Els formadors de mugrons es poden utilitzar ja durant l'embaràs o després del part. A MIMAM Barcelona us aconsellarem sobre aquest producte i més per ajudar-vos en aquest moment tan important com és la lactància. A la nostra botiga online podeu trobar els formadors de mugrons de Medela entre altres productes de Medela que tus ajudaran en aquests moments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada