dimecres, 31 de juliol del 2013

[CAT] Per què són bones les “boles xines” per al postpart?



L'embaràs i el part vaginal són els factors de risc més importants per patir alteracions del sòl pèlvic, especialment la incontinència d'orina i el prolapse o caiguda de la bufeta i de l'úter. Les “boles xines” és un dels mètodes terapèutics més recomanats per matrones i ginecòlegs que t'ajudaran a recuperar el teu sòl pèlvic, ja que obliguen a realitzar una contracció contínua passiva de la musculatura pèlvica, i això millora la incontinència d'orina i la qualitat de les relacions sexuals.

Com s'usen?
• Les “boles xines” es fiquen a la vagina com un tampó, amb el fil cap a fora.
• Intenta retenir la bola tot el temps que puguis i ves augmentant-ho progressivament. Si el primer dia aguantes un minut, al següent intenta aguantar dos, a l'altre tres...
• Si no ets capaç de subjectar-les en absolut, acudeix a un ginecòleg d'una Unitat de Sòl Pèlvic perquè valori l'estat de la teva musculatura.


Per què són tan beneficioses?
• L'estimulació que provoquen les boles en la vagina activa i afavoreix la lubricació natural.
• Es té major control del múscul del sòl pèlvic.
• Evita la incontinència urinària.
• Redueixen i eviten el prolapse dels òrgans.
• Intensifica la sensibilitat vaginal, ja que el múscul del sòl pèlvic és el mateix que forma la plataforma orgàsmica i es contreu durant l'orgasme, si aquest múscul està enfortit els orgasmes són més intensos.
• També l'ús de les “boles xines” ajuda a estar més en contacte amb la teva sexualitat, a pensar més en ella.
• Dilaten i preparen abans de la penetració, augmentant el plaer.




A Mimam Barcelona et recomanem les “boles xines” o exercitadors de Hegel Laselle que podràs trobar en la nostra botiga al C/Taquígraf Garriga, 70-72 o si ho prefereixes a la nostra botigaonline i t’ho enviarem per missatgeria.

[CAST] ¿Por qué son buenas las “bolas chinas” para el postparto?



El embarazo y el parto vaginal son los factores de riesgo más importantes para padecer alteraciones del suelo pélvico, especialmente la incontinencia de orina y el prolapso o caída de la vejiga y del útero. Las “bolas chinas” es uno de los métodos terapéuticos más recomendados por matronas y ginecólogos que te ayudarán a recuperar tu suelo pélvico, puesto que obligan a realizar una contracción continua pasiva de la musculatura pélvica, y esto mejora la incontinencia de orina y la calidad de las relaciones sexuales.

¿Cómo se usan?
·      Las “bolas chinas” se meten en la vagina como un tampón, con el hilo hacia fuera.
·      Intenta retener la bola todo el tiempo que puedas y ve aumentándolo progresivamente. Si el primer día aguantas un minuto, al siguiente intenta aguantar dos, al otro tres...
·      Si no eres capaz de sujetarlas en absoluto, acude a un ginecólogo de una Unidad de Suelo Pélvico para que valore el estado de tu musculatura.


 ¿Por qué son tan beneficiosas?

·      La estimulación que provocan las bolas en la vagina activa y favorece la lubricación natural.
·      Se tiene mayor control del músculo del suelo pélvico.
·      Evita la incontinencia urinaria.
·      Reducen y evitan el prolapso de los órganos.
·      Intensifica la sensibilidad vaginal, ya que el músculo del suelo pélvico es el mismo que forma la plataforma orgásmica y se contrae durante el orgasmo, si este músculo está fortalecido los orgasmos son más intensos.
·      También el uso de las Bolas chinas ayuda a estar más en contacto con tu sexualidad, a pensar más en ella.
·      Dilatan y preparan antes de la penetración, aumentando el placer.




En Mimam Barcelona te recomendamos las “bolas chinas” o ejercitadores de Hegel Laselle que podrás encontrar en nuestra tienda en la C/ Taquígraf Garriga, 70-72 o si lo prefieres en nuestra tienda online y te los enviaremos por mensajería.

dimarts, 30 de juliol del 2013

[CAT] Coneix algunes de les famoses que passegen als seus bebès en un cotxet UPPA Baby



El cotxet Bugaboo ha perdut el podium dels cotxets més glamorosos i passejats per famosos. Ara és el nou UPPA baby Vista qui regna a les cases dels actors i cantants d'aquí i de fora d'Espanya. A continuació, et mostrem algunes fotos que així ho proven: l'actriu espanyola Elsa Pataki, el famosíssim actor Bruce Willis i la cantautora britànica de soul Adele passejant als seus nadons en un cotxet UPPA Baby.



Fins ara no es comercialitzava a Espanya i només alguns afortunats podien accedir a ell, però la nostra sort ha canviat i ja el pots trobar en establiments com Mimam Barcelona.

Els motius de l'èxit dels nous reis dels carrers són evidents. A continuació us els detallem:

- L'èxit de UPPABaby Vista es deu, entre altres arguments, a la possibilitat de col·locar una segona cadira, al fet que la seva cistella inferior és la més gran del mercat, al fet que és de fàcil maniobrar, lleuger, de plegat ràpid i el seu preu és més econòmic que el del seu rival Bogaboo. Sense oblidar-nos del seu disseny innovador, diferent, modern, adaptat als temps actuals i sense renunciar a la fiabilitat i seguretat. cal tenir en compte que el cuco del UPPA Baby Vista està homologat com a moisés, gràcies al seu matalàs perforat que evita problemes d'asfíxia; a més disposa d’una capota amb protecció UVA, ventilació frontal i està recobert íntegrament per cotó 100% orgànic. Tant el cuco com la cadira tenen una posició bastant alta, la qual cosa facilita qualsevol moviment per apropar-se al bebè. Per aquest motiu, en utilitzar la cadira, podrà usar-se com a trona en un restaurant. Les rodes són sense càmera i per tant eviten, haver d'inflar-se o reparar possibles punxades. Just és a dir que són rodes grans de 12” i amb la suspensió central del xassís garanteixen passejos confortables en qualsevol tipus de terrenys.

Si encara estàs pensant què cotxet comprar et convidem a la nostra botiga Mimam Barcelona (C/Taquígraf Garriga, 70-72) perquè el provis, t'ensenyarem personalment tots els seus avantatges i possibilitats.

[CAST] Conoce algunas de las famosas que pasean a sus bebés en un cochecito UPPA Baby




El cochecito Bugaboo ha perdido el trono de los cochecitos más glamorosos y paseados por famosos. Ahora es el nuevo UPPAbaby Vista quien reina en las casas de los actores y cantantes de aquí y de fuera de España. A continuación, te mostramos algunas fotos que así lo prueban: la actriz española Elsa Pataki, el famosísimo actor Bruce Willis y la cantautora británica de soul Adele paseando a sus bebés en un cochecito UPPA Baby.


Hasta ahora no se comercializaba en España y sólo algunos afortunados podían acceder a él, pero nuestra suerte ha cambiado y ya lo puedes encontrar en establecimientos como Mimam Barcelona.

Los motivos del éxito de los nuevos reyes de las calles son evidentes. A continuación os los detallamos:

-       El éxito de UPPABaby Vista se debe, entre otros argumentos, a la posibilidad de colocar una segunda silla, a que su cesta inferior es la más grande del mercado, a que es de fácil maniobrar, ligero,  de plegado rápido y su precio es más económico que el de su rival Bogaboo. Sin olvidarnos de su diseño innovador, diferente, moderno, adaptado a los tiempos actuales y sin renunciar a la fiabilidad y seguridad. Cabe tener en cuenta que el cuco del UPPA Baby Vista está homologado como moisés, gracias a su colchón perforado que evita problemas de asfixia; además dispone de capota con protección UVA, ventilación frontal y está recubierto íntegramente por algodón 100% orgánico. Tanto el cuco como la silla tienen una posición bastante alta, lo que facilita cualquier movimiento para acercarse al bebé. Por este motivo, al utilizar la silla, podrá usarse como trona en un restaurante. Las ruedas son sin cámara y por lo tanto evitan, tener que hincharse o reparar posibles pinchazos. Justo es decir que son ruedas grandes de 12” y con la suspensión central del chasis garantizan paseos confortables en cualquier tipo de terrenos.

Si todavía estás pensando qué cochecito comprar te invitamos a nuestra tienda Mimam Barcelona (C/Taquígraf Garriga, 70-72) a que lo pruebes, te enseñaremos personalmente todas sus ventajas y posibiliades.

dilluns, 29 de juliol del 2013

[CAT] Per què ploren els bebès?



Els bebès ploren perquè és l'única manera que tenen de comunicar-se, però què ens volen dir? Existeixen diverses possibilitats, és qüestió d'anar descartant perquè lamentablement fins que no aprenguin a parlar no sabrem el que els ocorre a la primera…

1. Gana
Amb el temps aprendràs els senyals que el teu bebè et dóna abans de plorar quan té gama com obrir i tancar la boca, tornar el cap cap a la teva mà quan li toques la galta o es porta les manetes a la boca.

2. Bolquer brut
Això és fàcil d'observar i senzill de solucionar.

3. Son
És recomanable posar al teu bebè a dormir quan badalla per primera vegada en lloc d'esperar fins que el cansament l’alteri.

4. Vol braços
Durant els primers mesos de vida no el malcriaràs per tenir-lo en braços pensa que porta molt temps dins del ventre i la calor humana és el més familiar per a ell. Per descansar pots portar-ho en una motxilla davantera portabebés.

5. Problemes d'estómac
Si el teu bebè es posa irritable i plora sovint just havent dinat, potser tingui mal de panxa però consulta amb el teu doctor abans de donar-li qualsevol remei. Si sospites que poden ser gasos prova amb ficar-lo al llit sobre la seva esquena, subjectar els seus peus i moure les seves cames en cercles com si estigués pedalejant una bicicleta. Si el teu bebè plora havent dinat, potser necessita rotar.

6. La temperatura
Com a regla general, els bebès necessiten tenir una peça d'abric més que tu per sentir-se còmodes. És menys probable que es queixin de tenir massa calor que de tenir molt fred i tampoc plorarà de manera tan enèrgica.

7. Alguna cosa li molesta
Els bebès es poden sentir incòmodes per alguna cosa difícil de notar com un cabell enroscat amb força en un dit del peu o de la mà que li talla la circulació o una etiqueta de la roba o a teles rasposes…

8. Les dents
La dentició pot ser dolorosa quan cada dent empeny a través de les tendres genives. Alguns bebès sofreixen més que uns altres, però tots tendiran a estar irritables i a plorar en un moment donat.

9. Estimulació
És cert que els bebès aprenen de l'estimulació que els ofereix el món que els envolta, però de vegades els pot resultar difícil processar-ho tot i poden sentir-se aclaparats amb tanta activitat: les llums, el soroll o que el passin de mà en mà. També pot ser un d'aquests bebès que sempre volen explorar. És possible que l'única manera de calmar-lo quan plora és mantenint-lo actiu.

10. Està malalt
El plor d'un bebè malalt sol ser diferent del plor d'un bebè que té gana o està frustrat. Si el plor del teu bebè sona com que "alguna cosa va malament", confia en el teu instint i ves a veure al doctor.




Què fer si el teu bebè segueix plorant? Algunes vegades és possible que no puguis entendre què li està passant. A Mimam Barcelona et recomanem la lectura de l'article del web Baby Center Què fer quan el teu bebè plora sense motiu aparent

[CAST] ¿Por qué lloran los bebés?



Los bebés lloran porqué es la única manera que tienen de comunicarse, pero ¿qué nos quieren decir? Existen varias posibilidades, es cuestión de ir descartando porqué lamentablemente hasta que no aprendan a hablar no sabremos lo que les ocurre a la primera…

1. Hambre
Con el tiempo aprenderás las señales que tu bebé te da antes de llorar cuando está hambriento como chasquidos con los labios, vuelve la cabeza hacia tu mano cuando le tocas la mejilla o se lleva las manitas a la boca.

2. Pañal sucio
Esto es fácil de observar y sencillo de solucionar.

3. Sueño
Es recomendable poner a tu bebé a dormir en cuanto bosteza por primera vez en lugar de esperar hasta que el cansancio lo altere.

4. Quiere brazos
Durante los primeros meses de vida no lo vas a malcriar por tenerlo en brazos piensa que lleva mucho tiempo dentro del vientre y el calor humano es lo más familiar para él. Para descansar puedes llevarlo en una mochila delantera portabebés.

5. Problemas de estómago 
Si tu bebé se pone irritable y llora a menudo justo después de comer, quizás tenga dolor de estómago pero consulta con tu doctor antes de darle a tu bebé cualquier remedio. Si sospechas que pueden ser gases prueba con acostarlo sobre su espalda, sujetar sus pies y mover sus piernas en círculos como si estuviera pedaleando una bicicleta. Si tu bebé llora después de comer, quizás necesite eructar.

6. La temperatura
Como regla general, los bebés necesitan tener una prenda de abrigo más que tú para sentirse cómodos. Es menos probable que se quejen de tener demasiado calor que de tener mucho frío y tampoco llorará de manera tan enérgica.

7. Algo le molesta
Los bebés se pueden sentir incómodos por algo difícil de notar como un cabello enroscado con fuerza en un dedito del pie o de la mano que le corta la circulación o una etiqueta de la ropa o a telas rasposas…

8. Los dientes
La dentición puede ser dolorosa cuando cada dientecito empuja a través de las tiernas encías. Algunos bebés sufren más que otros, pero todos tenderán a estar irritables y a llorar en un momento dado.

9. Estimulación
Si bien los bebés aprenden de la estimulación que ofrece el mundo que les rodea, a veces les puede resultar difícil procesarlo todo y pueden sentirse abrumados con tanta actividad: las luces, el ruido o que lo pasen de mano en mano. Pero también puede ser uno de esos bebés que siempre quieren explorar. Es posible que la única manera de calmarlo cuando llora es manteniéndolo activo. 

10. Está enfermo
El llanto de un bebé enfermo suele ser distinto del llanto de un bebé que tiene hambre o está frustrado. Si el llanto de tu bebé suena como que "algo va mal", confía en tu instinto y llama al doctor.



¿Qué hacer si tu bebé sigue llorando? Algunas veces es posible que no puedas entender qué le está ocurriendo a tu bebé. En Mimam Barcelona te recomendamos la lectura del artículo de la web Baby Center Qué hacer cuando tu bebé llora sin motivo aparente.


divendres, 26 de juliol del 2013

[CAT] 4 recomanacions bàsiques per gaudir d'una vacances en família



A punt per anar de vacances? A Mimam Barcelona volem que les teves vacances siguin realment vacances, per això aquí van alguns consells:

1. El trajecte: Les rutes no han de ser molt llargues i es recomana parar cada dues hores. Per fer el viatge més suportable intenta portar un DVD portàtil amb alguna de les seves pel·lícules favorites, una mica de música, alguna joguina...

2. Seguretat: per als trajectes amb cotxe, és fonamental que els més petits vagin en cadires homologades degudament assegurats, adaptades a la seva edat, pes i altura. Vine a fer un volt per Mimam Barcelona o per la seva tenda online per trobar els millors models, a més de bressols i banyeres de viatge, cadires de passeig lleugeres, trones...

3. Farmaciola bàsica: Protecció solar (tant si anem a la platja com si anem a la muntanya), analgèsics i antiinflamatoris, antitèrmics com el Paracetamol, alguna pomada amb corticoides per les picades d'insectes, termòmetre, gases, tirites, antisèptic tòpic, sèrum fisiològic per rentar ferides o per als ulls en cas de conjuntivitis, xiclets o supositoris per al mareig i algun antihistamínic en cas que tinguem criatures amb reaccions al·lèrgiques freqüents o inhaladors tipus i alguna cosa per tallar problemes intestinals.

4. Activitats per a tots els públics: una vegada en la destinació, planifica les rutes de manera que no es facin pesades ni massa cansades: gens de llargues caminades (ja sigui per camp o ciutat), dossifica les jornades culturals i introdueix estones d'oci 100% infantil amb els quals incentivar-los, respecta els horaris de menjar i somni habituals...




I finalment, Mimam Barcelona et recomana optimisme. L'optimisme és contagiós, si deixem els aclaparaments, l'estrès, els renys innecessaris, contribuirem a crear un millor ambient familiar, serà més fàcil la convivència entre tots, i el més important, gaudirem tots d'unes fantàstiques vacances en família.

[CAST] 4 recomendaciones básicas para disfrutar de una vacaciones en familia



¿A punto para ir de vacaciones? En Mimam Barcelona queremos que tus vacaciones sean realmente vacaciones, por eso ahí van algunos consejos:

1. El trayecto: Las rutas no deben ser muy largas y se recomienda parar cada dos horas. Para hacer el viaje más llevadero intenta llevar un DVD portátil con alguna de sus películas favoritas, algo de música, algún juguete... 

2. Seguridad: para los trayectos en coche, es fundamental que los más pequeños vayan en sillas homologadas debidamente asegurados, adaptadas a su edad, peso y altura. Da una vuelta por Mimam Barcelona o por su tienda online para encontrar los mejores modelos, además de cunas y bañeras de viaje, sillas de paseo ligeras, tronas...

3. Botiquín básico: Protección solar (tanto si vamos a la playa como si vamos a la montaña), analgésicos y antiinflamatorios, antitérmicos como el Paracetamol, alguna pomada con corticoides por las picaduras de insectos, termómetro, gasas, tiritas, antiséptico tópico, suero fisiológico para lavar heridas o para los ojos en caso de conjuntivitis, chicles o supositorios para el mareo y algún antihistamínico en caso de que tengamos criaturas con reacciones alérgicas frecuentes o inhaladores tipos y algo para cortar problemas intestinales.

4. Actividades para todos los públicos: una vez en el destino, planifica las rutas de forma que no se hagan pesadas ni demasiado cansadas: nada de largas caminatas (ya sea por campo o ciudad), dosifica las jornadas culturales e introduce ratos de ocio 100% infantil con los que incentivarlos, respeta los horarios de comida y sueño habituales...




Y finalmente, Mimam Barcelona te recomienda optimismo. El optimismo es contagioso, si dejamos los agobios, el estrés, los regaños innecesarios, contribuiremos a crear un mejor ambiente familiar, será más fácil la convivencia entre todos, y lo más importante, disfrutaremos todos de unas placenteras vacaciones en familia.

dijous, 25 de juliol del 2013

[CAT] Coneix les diferències entre el “baby blues” i la depressió postpart



Moltes dones senten malenconia després d'haver donat a llum. Encara que és molt freqüent utilitzar l'etiqueta de depressió postpart per definir a la mare que se sent trista i una mica ansiosa les primeres setmanes després del naixement del seu bebè, el “baby blues” i la depressió postpart són dues alteracions de l'estat d'ànim diferents.

La síndrome del “baby blues” o tristesa postpart és una alteració emocional que comporta sentiments de tristesa, irritabilitat, freqüents ganes de plorar, angoixa i canvis d'humor que sol durar un parell o tres de setmanes. La depressió postpart, en canvi, és un estat depressiu més perllongat en el temps que es caracteritza per irritabilitat i ansietat, alteracions de l'apetit, sentiments de culpabilitat, falta de concentració, incapacitat per gaudir, alteracions del somni i de l'apetit i retraïment. A més, pot presentar altres símptomes com a sentiments negatius cap al bebè, incapacitat de cuidar de si mateixa o del bebè i preocupació exagerada pel bebè o falta d'interès cap a ell.




La importància de saber diferenciar el “Baby blues” de la depressió postpart radica que la depressió postpart és un trastorn que pot arribar a ser molt greu i requereix tractament especialitzat. No obstant això, el “Baby blues” és una alteració lleu que remitent per si sola. Diferenciar-los bé és essencial per actuar de forma adequada davant un o un altre. En cap cas, no es tracta de cap malaltia que no tingui solución.

[CAST] Conoce las diferencias entre el “baby blues” y la depresión postparto



Muchas mujeres sienten melancolía después de haber dado a luz. Aunque es muy frecuente utilizar la etiqueta de depresión postparto para definir a la madre que se siente triste y un poco ansiosa las primeras semanas tras el nacimiento de su bebé, el “baby blues” y la depresión postparto son dos alteraciones del estado de ánimo diferentes.

El síndrome del “baby blues” o tristeza postparto es una alteración emocional que conlleva sentimientos de tristeza, irritabilidad, frecuentes ganas de llorar, angustia y cambios de humor que suele durar un par o tres de semanas. La depresión postparto, en cambio, es un estado depresivo más prolongado en el tiempo que se caracteriza por irritabilidad y ansiedad, alteraciones del apetito, sentimientos de culpabilidad, falta de concentración, incapacidad para disfrutar, alteraciones del sueño y retraimiento. Además, puede presentar otros síntomas como sentimientos negativos hacia el bebé, incapacidad de cuidar de sí misma o del bebé y preocupación exagerada por el bebé o falta de interés hacia él.




La importancia de saber diferenciar el “Baby blues” de la depresión postparto radica en que la depresión postparto es un trastorno que puede llegar a ser muy grave y requiere tratamiento especializado. Sin embargo, el “Baby blues” es una alteración leve que remite por sí sola. Diferenciarlos bien es esencial para actuar de forma adecuada ante uno u otro. En cualquier caso, no se trata de ninguna enfermedad que no tenga solución.

dimecres, 24 de juliol del 2013

[CAT] Taller de massatge infantil per a famílies amb els seus nadons



Mimam Barcelona acollirà a les seves instal·lacions un curs de massatge infantil durant els mesos de setembre i octubre per a pares i/o mares amb els seus bebès. L’objectiu del curs és afavorir i intensificar el vincle afectiu entre els pares/cuidadors i els seus nadons, ensenyar a fer massatges i crear un espai on poder conèixer altres famílies i compartir experiències i dubtes.

Desenvolupament del curs:
• Al curs poden assistir el nadó i fins a dues persones per nadó.
• Els nadons s’han d’anar habituant poc a poc a rebre el massatge, per aquest motiu, l’aprenentatge será gradual i en cada sessió s’aprendran només uns quants moviments.  Es lliurarà als participants un dossier amb l’esquema dels moviments del massatge.
•S’utilitzaran olis naturals premsats en fred i sense perfums, perquè l’olfacte juga un paper molt important en el vincle entre els pares i el nadó.



Material necessari: una tovallola gran, un canviador, roba còmoda, l’oli que habitualment utilitzeu amb el vostre nadó.
Durada del curs: 5 sessions de 60 a 90 minuts.
Dates: dimarts 17 i 24 de Setembre, dimarts 1, 8, 15 d’Octubre
Horari: de 15.00h a 16.30h.
Més informació i inscripcions: Mimam Barcelona (C/ Taquígraf Garriga nº 70, Barcelona) Tel. 934 19 78 72 
Places limitades

Mimam Barcelona organitza aquest curs seguint el seu objectiu d’oferir a les famílies els millors serveis per a la criança dels més petits i concient dels beneficis del massatge infantil.


[CAST] Taller de masaje infantil para familias con sus bebés



Mimam Barcelona acogerá en sus instalaciones un curso de masaje infantil durante los meses de setiembre y octubre para padres y/o madres y sus bebés.  El objetivo del curso es favorecer e intensificar el vínculo afectivo entre los padres/cuidadores y sus bebés, enseñar a hacer masajes y crear un espacio donde poder conocer otras familias y compartir experiencias y dudas.
El curso irá a cargo de Marta Ortiz, Educadora de masaje infantil de la Asociación Internacional de Masaje Infantil (IAIM) y la Asociación Española de Masaje Infantil (AEMI).

Desarrollo del curso:
• Al curso pueden asistir el bebé y hasta dos personas.
• Los bebés se tienen que ir habituando poco a poco a recibir el masaje, por este motivo, el aprendizaje será gradual y en cada sesión se aprenderán sólo unos cuántos movimientos. Se entregará a los participante un dossier con el esquema de los movimientos del masaje.
• Se utilizarán aceites naturales prensados en frío y sin perfumes, porque el olfato juega un papel muy importante en el vínculo entre los padres y el bebé.



Material necesario: una toalla grande, un cambiador, ropa cómoda, el aceite que habitualmente utilizáis con vuestro bebé.
Duración del curso: 5 sesiones de 60 a 90 minutos.
Fechas: los martes 17 y 24 de Septiembre y los martes 1, 8 y 15 de Octubre.
Horario: de 15.00 a 16.30h.
Más información e inscripciones: Mimam Barcelona (C/ Taquígraf Garriga nº 70, Barcelona) Tel. 934 19 78 72
Plazas limitadas


Mimam Barcelona organiza este curso siguiendo su objetivo de ofrecer a las familias los mejores servicios para la crianza de los más pequeños y consciente de los beneficios del masaje infantil.

dimarts, 23 de juliol del 2013

[CAT] Un nino per dormir que transfereix al bebè l'olor del pare o la mare



Cuski és el dudú (ninot per dormir) adequat des del dia de naixement que tranquil·litzarà al teu bebè ajudant-lo a dormir. Per què? Perquè està pensat perquè absorbeixi l'olor que escollim per reconfortar-lo.

Es recomana mantenir a Cuski durant algunes nits al llit dels pares durant el descans nocturn. D'aquesta manera, Cuski absorbirà tota l'aroma corporal dels pares, de manera que en col·locar Cuski al bressol, li aportarà al bebè una sensació de confort i tranquil·litat.



Cuski està fet amb bambú i cotó ecològic, biodegradable i anti-bacterià.
És el regal perfecte per a una futura mamà i el seu nounat. Ajuda a crear un hàbit sa per dormir. Simple, segur, funcional i resistent. Totalment rentable a màquina.


A Mimam Barcelona trobaràs diferents models entre els quals poder triar, vine a visitar-nos o si ho prefereixes a la nostra botiga online també podràs adquirir-los i se t'enviarà per missatgeria.

[CAST] Un muñeco para dormir que transfiere al bebé el olor de papa o mamá



Cuski es el dudú (muñeco para dormir) adecuado desde el día de nacimiento que tranquilizará a tu bebé ayudándole a dormir. ¿Por qué?  Porqué está pensado para que absorba el olor que elijamos para reconfortarlo.

Se recomienda mantener a Cuski durante algunas noches en la cama de papá y mamá durante el descanso nocturno. De este modo, Cuski absorberá  todo el aroma corporal de los padres, de manera que al colocar Cuski en la cuna, le aportará al bebé una sensación de confort y tranquilidad.



Cuski está hecho con bambú y algodón ecológico, biodegradable y anti-bacteriano.
Es el regalo perfecto para una futura mamá y su recién nacido. Ayuda a crear un hábito sano para dormir. Simple seguro, funcional y resistente. Totalmente lavable a máquina.


En Mimam Barcelona encontrarás diferentes modelos entre los que poder elegir, ven a visitarnos o si lo prefieres en nuestra tienda online también podrás adquirirlos y se te enviará por mensajería.

dilluns, 22 de juliol del 2013

[CAST] Los fulares porta-bebés versus las mochilas porta-bebés



Los pañuelos o fulares porta-bebés es un sistema de transporte utilizado tradicionalmente por muchas culturas y que últimamente ha adquirido popularidad en nuestro entorno porque permite disfrutar del contacto corporal con el bebé, lo que favorece la conservación de su temperatura corporal y hace que se establezca un fuerte vínculo afectivo. Aun así, el uso incorrecto de los pañuelos porta-bebés puede tener consecuencias de diferente gravedad para el bebé: lesiones por golpes o caídas y, excepcionalmente, la asfixia. Muchos fulares van con un pequeño libro de instrucciones pero es recomendable aprender a manejar bien las distintas posiciones antes de colocar el bebé en él. Pero si aún así no te sientes segura/o te recomendamos que lo mejor para tu tranquilidad es escoger una mochila porta-bebés. Podrás elegir entre cientos de marcas y modelos con la garantía de los controles de seguridad que el mercado exige y con las mismas prestaciones y usos que un fular. 



Si aún así, te decides por un fular porta-bebés, la Agencia de Salud Pública de Cataluña y la Sociedad Catalana de Pediatría han elaborado una recopilación de consejos de seguridad para el uso de los pañuelos porta-bebés que recomendamos seguir siempre y, muy especialmente, en el caso de los bebés menores de 4 meses, los nacidos prematuramente o con un bajo peso y los que sufren procesos infecciosos respiratorios. 


En Mimam Barcelona te recomendamos, entre otras, la mochila Manduca. Ven a visitarnos y podrás probarlas o si lo prefieres en nuestra tienda online también podrás adquirirlas y te la enviaremos por mensajería.

[CAT] Els fulars porta-bebès versus les motxilles porta-bebès



Els mocadors o fulars porta-bebès és un sistema de transport utilitzat tradicionalment per moltes cultures i que últimament ha adquirit popularitat en el nostre entorn perquè permet gaudir del contacte corporal amb el bebè, la qual cosa afavoreix la conservació de la seva temperatura corporal i fa que s'estableixi un fort vincle afectiu. Així i tot, l'ús incorrecte dels mocadors porta-bebès pot tenir conseqüències de diferent gravetat per al bebè: lesions per cops o caigudes i, excepcionalment, l'asfíxia. Molts fulars van amb un petit llibre d'instruccions però és recomanable aprendre a utilitzar bé les diferents posicions abans de col·locar el bebè en ell. Però si encara així no et sents segur/a et recomanem que el millor per a la teva tranquil·litat és escollir una motxilla porta-bebès. Podràs triar entre centenars de marques i models amb la garantia dels controls de seguretat que el mercat exigeix i amb les mateixes prestacions i usos que un fular.



Si encara així, et decideixes per un fular porta-bebès, l'Agència de Salut Pública de Catalunya i la Societat Catalana de Pediatria han elaborat una recopilació de consells de seguretat per a l'ús dels mocadors porta-bebès que recomanem seguir sempre i, molt especialment, en el cas dels bebès menors de 4 mesos, els nascuts prematurament o amb un baix pes i els que sofreixen processos infecciosos respiratoris.


A Mimam Barcelona et recomanem, entre unes altres, la motxilla Manduca. Vine a visitar-nos i podràs provar-les o si ho prefereixes en la nostra botiga online també podràs adquirir-les i te l'enviarem per missatgeria.

divendres, 19 de juliol del 2013

[CAT] El sostenidor de lactància perfecte, adaptable, sense costures i de cotó orgànic



El sostenidor més còmode que s'adapta als canvis del cos de la dona i cuida el pit de les noves mamàs és sense cap dubte el sostenidor Carriwell. No busquis més, quan provis Carriwell no voldràs un altre, entre altres motius perquè:

- És elàstic, de suau cotó orgànic
- Fàcil d'usar, amb una sola mà gràcies a les seves pràctiques independents per a cada pit 
- Perfecte panell frontal que proporciona un bon ajust i revolucionari suport sense aros, reduint el risc d'obstrucció dels conductes mamaris i mastitis
- Tirants amples i copa flexible
- Sense costures i molt transpirable
- Ideal per a dones que prefereixen un bon ajust en els sostenidors
- Incorpora un extensor de contorn addicional
- Composició: 65% cotó orgánicn, 28% polyamida, 7% enastan
- Resistent a múltiples rentades



Carriwell desenvolupa sostenidors centrats en el confort, la flexibilitat, la subjecció, l’estil, el disseny i la importància del contacte de pell amb pell entre la mare i el seu bebè. Per això, a Mimam Barcelona  et recomanem els sostenidors de lactància Carriwell, vine a visitar-nos i podràs provar-los o si ho prefereixes a la nostra botiga online també podràs adquirir-los i te'ls enviarem per missatgeria.


[CAST] El sujetador de lactancia perfecto, adaptable, sin costuras y de algodón orgánico



El sujetador más cómodo que se adapta a los cambios del cuerpo de la mujer y cuida el pecho de las nuevas mamás es sin lugar a dudas el sujetador Carriwell. No busques más, cuando pruebes Carriwell no querrás otro, entre otros motivos porqué:

- Es elástico de suave algodón orgánico
- Fácil de usar, con una sola mano debido a sus prácticos y de alta calidad cierres independientes para la lactancia
- Perfecto panel frontal que proporciona buen ajuste y revolucionario soporte de apoyo sin aros, reduciendo el riesgo de obstrucción de los conductos mamarios y mastitis
- Tirantes anchos y copa flexible
- Sin costuras y muy transpirable
- Ideal para mujeres que prefieren un buen ajuste en los sujetadores
- Incorpora extensor de contorno adicional
- Composición: 65% algodón orgánicn, 28% polyamida, 7% enastan
- Resistente a múltiples lavados




Carriwell desarrolla sujetadores centrados en el confort, la flexibilidad, sujeción, estilo, diseño y la importancia del contacto de piel con piel entre la madre y su bebé. Por eso, en Mimam Barcelona te recomendamos los sujetadores de lactancia Carriwell, ven a visitarnos y podrás probarlos o si lo prefieres en nuestra tienda online también podrás adquirirlos y te los enviaremos por mensajería.

dijous, 18 de juliol del 2013

[CAT] Babyzen Yoyo, un cotxet tan petit que el pots pujar a l'avió com a equipatge



Babyzen Yoyo és la cadireta de passeig ideal per a aquestes vacances, amb la Yoyo els pares viatgers no veuran mai més la vida com abans. El seu plegat és espectacular, confort únic en la seva classe, una increïble maniobrabilitat i disseny elegant…. Et sorprendrà!

Plegat increïblement pla
El seu volum plegat és la meitat que el de qualsevol cadira amb plegat tipus paraigua.
Cap perfectament en el compartiment superior de l'equipatge de mà dels avions, i és l'única cadira al món que compleix amb els estàndards per a equipatge de cabina de IATA (màx. 56 x 45 x 25 cm).

Tancament i obertura a l'instant i amb una sola mà
S'obre en menys d'un segon! Literalment s'obre en deixar-la caure, i s’"enrotlla" sola en desenganxar-la del terra i activar el mecanisme (d'aquí el seu particular nom…)
Els pares poden subjectar al bebè en els seus braços, mentre l'obren o pleguen.



Funcionalitat i confort
_ dimensions perfectes (manillar de 106 cm d'altura, i només 44 cm d'ample)
_ adreça amb una mà (deixant l'altra mà lliure per obrir portes, etc.)
_ estable i recta en estar plegada, i fàcil de portar per la seva nansa de transport integrada
_ ultra lleugera (5.8 kg, incloent seient i capota)
_ suspensió independent en les 4 rodes
_ sistema d'estabilitat: automàticament s'adapta a terrenys irregulars sense necessitat d'haver de bloquejar les rodes davanteres
_ reclinable en múltiples posicions (que s'activa amb una mà)
_ cistella inferior de magatzematge, de fàcil accés des del front o la part posterior (encara amb el seient reclinat)
- Pes (total): 5.8 kg






Si sou una família viatgera o disposeu de poc espai a Mimam Barcelona us recomanem Babyzen Yoyo, vine a visitar-nos i podràs provar-la o si ho prefereixes, a la nostra botiga online també podràs adquirir-la i te l'enviarem per missatgeria.

[CAST] Babyzen Yoyo, un cochecito tan pequeño que puedes subirlo al avión como equipaje



Babyzen Yoyo es la sillita de paseo ideal para estas vacaciones, con la Yoyo los padres viajeros no verán nunca más la vida como antes. Su plegado es espectacular, confort único en su clase, una increíble maniobrabilidad y diseño elegante…. Te sorprenderá!

Plegado increíblemente plano
Su volumen plegado es la mitad que el de cualquier silla con plegado tipo paraguas.
Cabe perfectamente en el compartimiento superior del equipaje de mano de los aviones, y es la única silla en el mundo que cumple con los estándares para equipaje de cabina de IATA (máx. 56 x 45 x 25 cm).

Cierre y apertura al instante y con una sola mano
Se abre en menos de un segundo! Literalmente se abre al dejarla caer, y se "enrolla" sola al despegarla del suelo y activar el mecanismo (de ahí su particular nombre…)
Los padres pueden sujetar al bebé en sus brazos, mientras la abren o pliegan.



Funcionalidad y confort
_ dimensiones perfectas (manillar de 106 cm de altura, y sólo 44 cm de ancho)
_ dirección con una mano (dejando la otra mano libre para abrir puertas, etc.)
_ estable y recta al estar plegada, y fácil de llevar por su asa de transporte integrada
_ ultra ligera (5.8 kg, incluyendo asiento y capota)
_ suspensión independiente en las 4 ruedas
_ sistema de estabilidad: automáticamente se adapta a terrenos irregulares sin necesidad de tener que bloquear las ruedas delanteras
_ reclinable en múltiples posiciones (que se activa con una mano)
_ cesta inferior de almacenaje, de fácil acceso desde el frente o la parte trasera (aún con el asiento reclinado)
- Peso (total): 5.8 kg







Si sois una familia viajera o disponéis de poco espacio en Mimam Barcelona te recomendamos Babyzen Yoyo, ven a visitarnos y podrás probarla o si lo prefieres en nuestra tienda online también podrás adquirirla y te la enviaremos por mensajería.