dijous, 5 de desembre del 2013

[CAT] Nüby i Twf Europe, les noves marques que ja pots trobar a MIMAM Barcelona


MIMAM Barcelona en el seu afany per trobar marques noves, innovadores, amb gran èxit als grans mercats estrangers, úniques i de gran qualitat i disseny ha decidit introduir la marca americana Nüby i l'holandesa Twf Europe.


TWF Europe és una empresa de mobiliari infantil coneguda pel seu disseny orientat al mercat a preus raonables. La idea de TWF Europe és crear disseny de mobles duraders i comercialitzar-los de manera que el major nombre de persones tinguin la possibilitat de comprar-los. TWF Europe compta amb el certificat de qualitat de 2 entitats de reconegut prestigi, homologades en la CE, com són SGS Group i TÜV Rheinland Group, per complir les últimes normes de seguretat europees.

La marca Nûby cobreix l'alimentació, el deslleti, el joc, bany i habitació de nens. Nûby fa que les vides dels pares i els nens sigui més senzilla, fàcil i divertida. Els més alts estàndards de qualitat, les tendències mundials i el continu desenvolupament de productes ajuden a Nuby a ser referents al mercat infantil. Els seus productes estan inspirats en la naturalesa i ofereixen la millor, més simple i més segura opció per a pares i bebès.

A MIMAM Barcelona et recomanem TWF Europe i Nûby per la seva qualitat, prestacions i acabats. Vine a visitar-nos i et mostrarem personalment tots els seus productes i model.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada