dimarts, 3 de desembre del 2013

[CAT] La marca de Nova York 7 A. M. Enfant, en exclusiva a Mimam Barcelona


La marca de moda de sacs i complements 7 A.M Enfant a Barcelona només podràs trobar-la a la nostra botiga Mimam Barcelona. Tot un luxe poder accedir als productes de la marca de N.Y que està triomfant a EE.UU i París sense haver de viatjar, ni fer la teva compra a distància.

Els productes de 7 A.M Enfant estan fets amb els millors materials i mà d'obra, no en va han estat guardonats amb diversos premis i reconeixements, i és que la marca reuneix valors com la innovació, la qualitat, el disseny i la funcionalitat.



El seu producte estrella és el sac de passeig adaptable a diferents mesures, segons l'edat del nen. Així un mateix producte pots usar-ho en el grup 0, el cotxet i la cadira de passeig. També trobaràs altres accessoris com els guants per a la mamà o el papà a joc amb el sac,  gorros i botes per al bebè…


7 A.M Enfant, amb la seva seu a Nova York, és el reflex de la ciutat cosmopolita que l'acull: de disseny, amb color, amb bon gust... Una imatge que els famosos valoren i per això alguns com Sara Jessica Parker, Jessica Alba, Naomi Watts, Michelle Williams, Illa Fisher, Camila Alves… llueixen els models de la marca.


A Mimam Barcelona et recomanem 7 A.M Enfant per la seva qualitat i disseny. T'encantarà! vine a visitar-nos i t'ho mostrarem personalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada