dilluns, 16 de desembre del 2013

[CAT] Els primers intercomunicadors de baixa emissió d'ones


Està demostrat que els bebès són molt més sensibles a les ones, atès que el seu cervell encara en desenvolupament, absorbeix un 60% més d'ones que el cervell d'un adult. Aquesta és la conclusió després d'un estudi comparatiu realitzat pel laboratori CEM del Institut Pascal.

Per tant, cada vegada més estudis estan demostrant la relació entre l'exposició a les ones i l'aparició de problemes de salut. I els nostres fills són la primera generació que està exposada a les ones des de la seva més tendra edat. ja que la seva salut no té preu, la marca francesa Babymoov ha estat la primera marca que ha tingut en compte la qüestió de les ones en el desenvolupament dels seus intercomunicadors i ha aplicat el principi de precaució.

La tecnologia analògica ha estat l'escollida per Babymoov des de fa temps enfront de marques que estan al capdavant en la carrera per aconseguir els millors rendiments amb vigilabebés DECT, caracteritzats per un nivell d'ones molt alt. Els vigilabebés analògics Babymoov complementen rendiment i seguretat amb una potència d'emissió molt inferior a la norma de 10 mW establerta per aquesta tecnologia; només 1,25 mW!

Al 2012 Babymoov, va respondre a les expectatives dels pares amb la creació d'una tecnologia completament nova, la Digital Green, associant rendiments digitals (so clar i zero interferències) a la seguretat de la baixa potència. Una vegada més l'emissió d'ones mesurada de 2,99 mW és molt inferior a la norma fixada de 25 mW per a aquesta tecnologia. Per tant, les proves així ho demostren: els vigilabebés digitals Babymoov emeten fins a 33 vegades menys ones. A més, adquirint productes Babymoov i registrant-se a la seva pàgina web s'adquireix immediatament garantia per a tota la vida del producte adquirit.

A MIMAM estarem encantats d'assessorar-te en l'elecció del teu intercomunicador, pensant sempre en la màxima seguretat per al bebè.Vine a visitar-nos o la nostra botiga online i t'explicarem personalment tots els avantatges dels nous intercomunicadors de Babymoov.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada