dijous, 7 de novembre del 2013

[CAT] Ja està aquí la nova col•lecció de Praia de bosses i sacs de cotxet


Ja pots trobar a Mimam Barcelona la nova col·lección de la marca de disseny, creació i fabricació de roba de casa i del bebè Praia, concretament les seves bosses i sacs de cotxet, dos productes de qualitat i amb un disseny innovador i molt atractiu.


Praia treballa per millorar i fer més divertits alguns productes indispensables en la vida quotidiana del bebè realitzant un disseny més contemporani. A més de pensar en els bebès també pensen en les mamàs, amb una línia de bosses per a mamà molt funcionals i a la moda. Les bosses de maternitat de Praia són còmodes, pràctiques i molt estiloses. Ara pots fer que l'hivern sigui més divertit i agradable ja que els teixits i materials de Praia t'oferiran el confort que desitges per a tu i per al teu bebè. Praia t'ofereix a més una gran varietat de productes que podràs combinar amb la teva bossa. Et sorprendran els seus dissenys, no sabràs quin triar, ja veuràs, vine a Mimam Barcelona a descobrir els últims models i customitza’t, sigues diferent que les altres mamàs.



A Mimam Barcelona et recomanem els sacs i les bosses de cotxet de Praia per la seva qualitat i seguretat. A més, els seus dissenys t'encantaran, vine visitar-nos i et mostrarem personalment la seva qualitat i disseny. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada