dimecres, 6 de novembre del 2013

[CAT] Habitació ordenada i amb disseny amb les caixes i sacs d'emmagatzematge de la marca americana 3sprouts


On hi ha nens ja se sap que sempre hi ha joguines que ordenar. Amb les caixes d'emmagatzematge de la marca americana 3sprouts aconseguiràs a més d'una habitació ordenada, una habitació de disseny. Veuràs com els seus models s'integren en el mobiliari de l'habitació del teu bebè. Les caixes d'emmagatzematge de 3sprouts són l'eina d'organització perfecta per a qualsevol habitació. A més de disseny, les caixes de 3sprouts són de qualitat ja compten amb els laterals reforçats i estan dissenyades per adaptar-se a diferents mesures de prestatgeries.



Un altre dels productes estrella de 3sprouts són els sacs d'emmagatzematge que compleixen la mateixa funció que les caixes però el seu disseny és diferent i t'ajudarà a combinar i completar el disseny de l'habitació del teu bebè. Estan fets d'una tela de cotó prou forta com per sostenir el que vostè llança en ell i de fàcil plegat.

Ja pots trobar a Mimam Barcelona les caixes i sacs de 3sprouts, vine a visitar-nos i descobreix els models tan originals d'aquesta marca americana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada