dimecres, 20 de novembre del 2013

[CAT] Els 3 errors que has d'evitar en fer un puré per al teu bebè



Preparar un puré de verdures és molt senzill però elaborar-ho per a un bebè menor d'un any té els seus requisits. A continuació et detallem els errors més habituals que hauries d'evitar i que els nutricionistes ens recorden:

• Afegir sal: és la falta més comuna que cometem perquè en provar-ho ens resulta sosso. Però cal pensar que fins al cap del primer any l'organisme del nen no està preparat per assimilar més sodi que el que de per si mateix li aporten els aliments. Passada aquesta edat tampoc hauríem d'abusar d'aquest condiment, doncs l'excés de sal, amb el temps, acaba causant problema d'hipertensió.

• Incloure moltes proteïnes: en els seus primers purés només cal afegir 30 grams de carn o 79 grams de peix, racions que als pares ens semblen escasses, però que són suficients per a un nen tan petit. Augmentar-les abans d'hora (cal consultar amb el pediatre com fer-ho) implica un sobreesforç per als seus ronyons.

• Racions grans: per encertar hem d'imaginar-nos la grandària de l'estómac del bebè. És millor tirar-li poc i si veiem que es queda amb gana, servir-li una mica més, que posar-li de primeres un plat fins a a dalt.

Per la nostra banda, a Mimam Barcelona et recomanem també un recipient adequat, sobretot si vas a transportar el puré. En la nostra tenda trobaràs diferents marques i models, entre ells et recomanem les vaixelles de les marques de Béaba, Babymoov, Nuby… Vine a visitar-nos i et mostrarem personalment els diferents models i usos o entra en la nostra tenda online i consulta el nostre apartat d'alimentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada