dilluns, 7 d’octubre del 2013

[CAT] Si el teu bebè pogués triar també escolliria “1 + in the family”


T'agrada anar a l'última, coneixes les últimes marques de moda, els colors i teixits que es porten però en el món de la moda infantil vas perdut/da? Fes-li un cop d'ull a l'última col·lecció de 1 + in the family i veuràs què porten els bebès més moderns.

Amb els models de 1 + in the family aconseguiràs que el teu fill/a estigui completament protegit del fred aquest hivern alhora que li donaràs un toc original i modern. Amb els dissenys i teixits de la marca catalana 1 + in the family el teu bebè serà l'enveja dels altres papàs, així que posa-li també a ell/ella un toc de disseny i qualitat.


Ara pots fer que l'hivern sigui més divertit i agradable ja que els teixits i materials de 1 + in the family oferiran el confort que desitges per al teu bebè. One more in the family t'ofereix a més una gran varietat de peces que podràs combinar. Et sorprendran els seus dissenys, no sabràs quin triar, ja veuràs, vine a Mimam Barcelona a descobrir les últimes tendències en moda infantil.


A Mimam Barcelona et recomanem One more in the family pel seu disseny i qualitat. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats de mostrar-te'ls en persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada