divendres, 4 d’octubre del 2013

[CAT] Prepara’t per l’hivern amb els divertits i pràctics sacs de cadireta Red Castle


La manera més pràctica perquè el teu bebè no passi fred aquest hivern quan surti a passejar són els sacs per cadiretes de passeig. Aconseguiràs que el teu fill/a estigui completament protegit alhora que li donaràs un toc original a la teva cadireta. Amb els dissenys de Red Castle (http://www.redcastle.fr) et diferenciaràs de la resta dels altres amb un toc de disseny i qualitat.

Ara pots fer que l'hivern sigui més divertit i agradable ja que els teixits i materials de Red Castle t'oferiran el confort que desitges per al teu bebè. Red Castle t'ofereix a més una gran varietat de productes que podràs combinar amb el teu sac com la teva bossa de maternitat, cambiadors, fundes... Et sorprendran els seus dissenys, no sabràs quin triar, ja veuràs, vine a Mimam Barcelona a descobrir els nous models i customitza’t, sigues diferent que les altres mamàs.



A Mimam Barcelona et recomanem Red Castle pel seu disseny i qualitat. Vine a visitar-nos a la nostra tenda i estarem encantats de mostrar-te'ls en persona o si ho prefereixes també trobaràs alguns models a la nostra botiga online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada