dilluns, 21 d’octubre del 2013

[CAT] Orbit Baby, cotxet, hamaca i moisès en un mateix producte


Orbit Baby és un nou concepte de cotxet, pràctic i funcional sobretot perquè no és només un cotxet, és un cotxet, una hamaca i un moisés (minicuna homologada per a dormir), tres elements en un mateix producte. A més a més, tot es pot utilitzar (cuco, cadira-hamaca i grup 0) sobre el suport sense necessitat de moure el nen si està dormint. Tota una revolució!


Altres característiques que t’agradaran són:
  • ·      Orbit Baby garanteix el màxim confort en qualsevol situació de l’usuari; és a dir, el nen/a.        
  • ·      Tots els elements giren 360º
  • ·      Xàssis d’alumini d’ aeronàutica el qual ofereix màxima resistència i sorprenent lleugeresa. Pes del xàssis: 7 kg
  • ·      Capota anti paparazzi súper extensible.
  • ·      Cotxet, espaiós, versàtil, funcional i de plegat senzillíssim.
  • ·      Un cop plegat es pot col·locar en el maleter d’un Mini Cooper. Increïble!
 


A Mimam Barcelona et recomanem Orbit Baby per la seva qualitat i seguretat. La Majoria de cotxets o bé no tenen suspensió o simplement disposen de suspensió de molles. Orbit Baby disposa de 4 amortidors d’elastòmer en cada roda;  és a dir 16 amortidors per a absorbir al màxim les vibracions i sotracs mentre passegem sobre qualsevol tipus de superfície. Aquests amortidors d’elastòmer no s’oxiden, ni fan mai soroll, a la vegada que manté al nadó de forma estable. Vine a visitar-nos a la nostra tenda a provar-lo, estarem encantats de mostrar-te’l en persona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada