dimecres, 23 d’octubre del 2013

[CAT] Els sacs de dormir Grobag, una bona solució perquè el teu bebè dormi a la temperatura ideal durant tota la nit


El sac de dormir Grobag manté al bebè a la temperatura ideal durant tota la nit. I amb la total confiança que cada sac de dormir Grobag ha estat dissenyat i provat per assegurar la màxima seguretat i comoditat. A més, que el bebè dormi plàcidament tota la nit es tradueix en major tranquil·litat i més hores de somni per a la mare, en una època en la qual ho necessita de debò.

Els sacs de dormir Grobag compleixen totes les especificacions de seguretat vigents i de la FSID (fundació sense ànim de lucre dedicada a l'estudi i divulgació del somni segur). S'utilitzen en substitució de llençols i mantes. L'única roba de llit que es necessitaràs és un llençol de sota.


Podràs triar entre quatre grandàries i tres espessors. El millor moment perquè el teu fill comenci a utilitzar un Grobag és quan tingui aproximadament de 4 a 6 setmanes i/o pesi més de 4,5 kg. Els Grobags estan disponibles en 3 graus diferents d'espessor, segons l'abric que es vulgui:

• Espessor de 0.5, ideal per als mesos de ple Estiu
• Espessor d'1.0 ideal per als mesos d'entretemps
• Espessor de 2.5 idear per a tot l'any menys a l'Estiu.


A Mimam Barcelona et recomanem usuar els sacs de dormir Grobag per la seva seguretat i perquè mantenen al bebè a la temperatura ideal durant tota la nit i l'única roba de llit que es necessitaràs és un llençol de sota. Els seus dissenys t'encantaran, vine a visitar-nos i et mostrarem personalment la seva qualitat, disseny i multiples funcionalitats. O si ho prefereixes pots adquirir-los a la nostra botiga online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada