dimecres, 25 de setembre del 2013

Mimam a la fira de puericultura Kind und Jugend de Colònia


Per quart any consecutiu MIMAM ha visitat la fira de puericultura Kind und Jugend a la ciutat alemanya de Colònia. Aquesta és sens dubte la principal fira a nivell mundial del món  del nadó, on tota la indústria del sector presenta les seves novetats. Prop de 1000 expositors ens han presentat durant quatre dies tot el que arribarà el proper any 2014.


I sincerament dir-vos que un torna de la fira engrescat i animat al adonar-se que malgrat viure moments complicats en el nostre país, la vida continua i les empreses amb més empenta segueixen investigant, desenvolupant i invertint molts diners per tal d’oferir als seus usuaris finals – els nens i nenes – productes de màximes prestacions on el comfort, la seguretat i el disseny van sempre units.

A Kind und Jugend hem pogut veure productes tan fascinants com la que serà la nova cadira de passeig BABYzen Yoyo. Aquesta és la única cadira del mercat de dimensions tan reduïdes que permet que la puguem pujar a bord d’un avió com a equipatge de mà i col·ocar-la en el compartiment superior del nostre seient. Fins ara BABYzen YoYo era a partir dels sis mesos, però aquesta vanguardista firma francesa ja ens ha presentat la nova Yoyo amb cabàs. Així doncs, els pares més viatjers i que busquin un cotxet súper compacte en el plegat, podran gaudir d’aquest modern cotxet des de naixement i fins que el nen/a ja no necessiti més el cotxet.

També hem conegut la nova cadira de cotxe grup 0-1-2 Be Safe Izi Plus . Aquest avançat  sistema de retenció infantil permetrà que el vostre fill/a viatji en el sentit contrari de la marxa des dels 6 mesos i fins als 25 kg (aproximadament 5 anys). La nova Be Safe Izi Plus és la millor garantia en seguretat infantil ja que ha superat amb molt bona puntuació el certificat suec Plus Test. Aquest certificat és tan exigent en les proves d’impacte, que no la passa cap cadira que s’instali en el sentit de la marxa.


La companyia britànica I-Candy, amb motiu del seu 80è aniversari ens ha presentat les noves versions dels models I-Candy Peach, I-Candy Strawberry i el compacte i prometedor model I-Candy Raspberry que de ben segur aviat el veure’m circular per les grans ciutats europees.

Hem vist també interessants solucions en cotxets de bessons i en aquest cas de la mà d’una firma catalana. Ens hem entendrit amb la extraordinària qualitat de novedosos peluixos vinguts de París; hem literalment al·lucinat amb curiosos projectors d’estels que faran les delícies de grans i petits; hem somrigut al veure nous models de robeta infantil que de ben segur us encantaran.

En definitiva, MIMAM ha vist de primera mà totes les novetats pel 2014 en la millor fira internacional del sector, ja que el nostre objectiu sempre és poder oferir als nostres clients i amics productes de la millor qualitat que garanteixin el màxim comfort, la millor seguretat i el disseny més actual . Perquè en el que segur que estarem tots d’acord,és que quan es tracta de comprar alguna cosa pels nostres fills i filles tots volem el millor per a ells.

I a MIMAM podreu trobar bona part d’aquestes novetats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada