dimarts, 17 de setembre del 2013

[CAT] L'ús de cinturó en embarassades és obligatori, utilitza BesafePregnant per més seguretat


Moltes dones dubten dels beneficis que pot tenir per al bebè i si realment estan obligades a usar el cinturó de seguretat. Doncs s’han acabat els dubtes: l'ús del cinturó és obligatori en l'embaràs. Es recomana col·locar la banda pèlvica per sota del ventre ben ajustada a la pelvis i la banda diagonal entre el pit, sobre l'espatlla i allunyat del coll. Però per més seguretat existeixen cinturons especials per a dones embarassades com el sistema de seguretat en cotxe per a embarassades BesafePregnant.


BesafePregnant permet retenir el cinturó abdominal sota l'abdomen, perquè no oprimeixi en el centre de la panxa. L'ús de BesafePregnant garanteix una eficaç acció del cinturó de seguretat, disminuint el risc que la pressió del mateix podria perjudicar d'alguna manera al fetus. BesafePregnant s’instal·la sobre el seient, se seu al damunt d'aquest peculiar coixí i s'encaixa el cinturó del cotxe. Després s'obre el velcro, s'introdueix el seient i es torna a tancar. D'aquesta forma el cinturó quedarà sota la panxa. BesafePregnant es pot utilitzar des del segon mes d'embaràs.


A Mimam Barcelona trobaràs BeSafe Pregnant i altres productes destinats a la seguretat del nadó i les mares. Vine a visitar-nos i podràs provar-ho o si ho prefereixes a la nostra tenda online també podràs adquirir-ho i te l'enviarem per missatgeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada