dijous, 19 de setembre del 2013

[CAT] La clau perquè el teu bebè no es destapi mentre dorm


El teu bebè és dels que es mou molt i no para quiet mentre dorm? Tens por que ara que arriba el fred es refredi? La solució la tens en els sacs sense mànigues per a bebès, una còmoda opció perquè el teu bebè estigui sempre calentó i tu perquè perfi descansis tu també tranquil·la. A més, pots usar-ho sempre que vulguis, en el cotxet, a casa, en el bressol… Ara que arriba l'hivern, tindràs la tranquil·litat que el teu bebè no agafarà fred, estigui on estigui, la manta no se li escaparà.

Com que no té mànigues es fa més còmode per posar-li i ell no se sentirà lligat, perquè els seus braços no perdran moviment i amb el disseny tan ampli a l'altura de les seves cames, no se sentirà limitat en els seus moviments. Ho utilitzaràs per a tot, que arriba l'hora d'alimentar-ho?… no et donarà pena mig destapar-lo perquè mengi perquè amb aquest sac de dormir, problema resolt!!!! El teu bebè no sentirà ni el més mínim canvi de temperatura i tornarà a agafar el son amb més facilitat.
D’altra banda, despareixeran els teus temors sobre la possibilitat d’ofegament perquè s’hagi tirat per sobre la manta o que quedi atrapat lligat entre llençols. Confort i seguretat en un sol producte!



Existeixen molts models amb diferents teixits i diferents grandàries. A Mimam Barcelona et recomanem la marca anglesa The Gro Company per la seva qualitat i disseny, a més de per el seu compromís amb la seguretat i l'exigent normativa anglesa. Vine a visitar-nos i podràs veure en persona els models que disposem o si ho prefereixes compra el que més t'agradi de la nostra botiga on-line i ho rebràs a casa per missatgeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada