divendres, 6 de setembre del 2013

[CAT] Dos productes en un, el bressol que es converteix en llit


Si vols gaudir de dos productes amb la mateixa inversió t'aconsellem que quan adquireixis el bressol del teu bebè demanis un que es converteixi en llit, així quan el teu bebè creixi podràs transformar l'habitació infantil en juvenil. Es tracta d'un article que, encara en temporada de crisi, està mantenint i fins i tot augmentant les seves vendes.

El mercat del mobiliari infantil és bastant ampli i pràcticament tots els fabricants de mobles disposen d'algun model al seu catàleg, a Mimam Barcelona volem recomanar-te molt especialment la marca Trèbol pel seu disseny amb línies rectes i blanques i la seva qualitat.


El mobiliari infantil Trèbol pensa en la practicitat i l’economia familiar i t'ofereix la possibilitat de crear un ambient ideal per al teu plançó i adaptar-ho per al seu ús quan creixi, sent un còmode i funcional llit individual de disseny. Disposa de múltiples models de bressols que es transformen fàcilment en llits conservant la mateixa bellesa que l'habitació infantil.


A Mimam Barcelona et recomanem Trèbol perquè són mobles de qualitat, versàtils i duradors, una solució pràctica a l'hora de triar l'habitació del teu futur bebè. Tot sota la seguretat que avala al mobiliari de Trèbol, complint les normatives vigents. Vine a visitar-nos i comprovaràs el que t'estem explicant. Estalvia espai i aprofita la doble funció dels bressols convertibles en llits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada