dimecres, 18 de setembre del 2013

[CAT] Babycook Solo, el súper robot de cuina per a bebès


Fer un menjar sa, higiènic i nutritiu és primordial i més encara quan es tracta d'alimentar als nostres fills. Amb la nova Babycook Solode Beaba ho tindreu més fàcil.

Els robots de cuina Babycook cumpleixen amb les quatre funcions necessàries per a cuinar els menjars dels petits. Les Babycooks són robots, liquadora i olla al vapor, la qual cosa ens permet ràpidament coure al vapor, triturar, descongelar i escalfar. L'avantatge de Babycook és que preserva les vitamines dels aliments malgrat els canvis de temperatura que sofreixen. És fàcil de netejar i disposa d’una espàtula per treure el got i per escurar les parets i el fons. A més, es pot rentar en el rentavaixelles perquè sempre estigui perfecta.


A Mimam Barcelona et recomanem el nou model Babycook Solo de Beaba perquè, a més de facilitar-te la feina de cuinar pels més petits, disposa d’una capacitat d’1,1 litres, un major emmagatzematge que la resta de models anteriors.

No oblidis guardar el fullet amb receptes i menús per a nens de 6 a 24 mesos que venen a la caixa i consultar el receptari del web de Beaba. Vine a visitar-nos i podràs conèixer en persona les avantatges del nou model Babycook Solo. Si ho prefereixes també ho trobaràs a la nostra botiga online.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada