dilluns, 9 de setembre del 2013

[CAT] Adéu als gèrmens i males olors dels bolquers


Què com? Molt fàcil, amb els contenidors segellabolquers Tommee Tippe Sangenic, la millor solució i la més higiènica i còmoda per rebutjar els bolquers. Els contenidors segellabolquers Sangenic no són solament un recipient, són sistemes que emboliquen individualment els bolquers bruts en una pel·lícula de plàstic mitjançant un procés únic de girar i segellar, per aïllar els gèrmens i les males olors.
Sigui el que sigui el contenidor segellabolquers Sangenic que triïs, podràs tirar els bolquers bruts de forma higiènica dins del sistema per rebutjar bolquers. A més d'estalviar-te viatges al contenidor de les escombraries, trobaràs altres avantatges:

• Protecció provada contra gèrmens i olors.
• Utilitza fins a un 60% menys de plàstic que les borses per a bolquers d'alta qualitat.
• Protecció antibacteriana: elimina un 99% dels gèrmens que entren en contacte.
• Cent vegades més eficaç per a la prevenció d'olors que les borses per a bolquers.
• El contenidor se subministra amb un casset ja carregat.

• Higiene provada científicament.

Com funciona? Molt fàcil, vegeu el vídeo:

A Mimam Barcelona et recomanem que posis a la teva llista de naixement els contenidors Sangenic perquè amb els aproximadament cinc mil canvis de bolquer que t'esperen des del naixement fins que el nen comença a utilitzar la gibrella és de vital importància per als pares assegurar-se que els gèrmens i olors romanen en lloc segur. Vine visitar-nos i et convenceràs o si ho prefereixes en la nostra botiga online també podràs adquirir-ho i t’ho enviarem per missatgeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada