dimecres, 17 de juliol del 2013

[CAT] La nova motxilla porta bebè de BabyBjörn et durarà fins als 3 anys d'edat



Des de nounat fins als 3 anys d'edat, sí, sí, una bona inversió! La nova motxilla porta bebè One de BabyBjörn està desenvolupada en col·laboració amb pediatres, proporciona el suport adequat per al cap, l’esquena i malucs del teu fill. Disposa de 4 maneres de portar al teu bebè davant i a l’esquena, consta d'una posició especial per a nounats, i et permet triar entre portar al teu bebè mirant cap a tu o cap a davant o portar-ho a l’esquena. One és una motxilla porta bebè amb disseny ergonòmic i màxima comoditat, ajustable amb tirants embuatats i cinturó abdominal que alleugereix el pes.



Característiques
Edat
Des de nounat fins a aprox. 3 anys
Mín. 3,5 kg/53 cm
Màx. 15 kg/100 cm

Important!
Edat mín. per a posició mirant cap a fora: 5 mesos.
Pes màx. per a posició mirant cap a fora: 12 kg.

Informació sobre el teixit
Barreja de cotó
Material principal: 60% cotó, 40% polièster
Folro: 100% cotó
Folro del cinturó abdominal: 100% polièster

Testats i segurs
Tots els teixits són adequats per a la pell del teu bebè i són segurs si entren en contacte amb la boca. Estan garantits lliures de substàncies nocives i homologats segons la norma Oeko-Tex 100, classe 1 per a productes per a bebès.


BabyBjörn és coneguda a tot el món per les seves motxilles portabebé, bressols de viatge, davantals, hamaques infantils i altres productes de puericultura per a bebès i nounats. Les Motxilles Porta Bebè estan avalades per expertsmèdics i matrones. A Mimam Barcelona et recomanem la nova motxilla Porta Bebè One, vine a visitar-nos i podràs provar-la o si ho prefereixes a la nostra botigaonline també podràs adquirir-la i te l'enviarem per missatgeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada