dijous, 11 de juliol del 2013

[CAT] Easywalker June, un cotxet tan compacte que cap en un Mini Cooper



Recentment s'ha presentat el June, l’últim i més innovador cotxet de la casa holandesa Easywalker, que va un punt més enllà en el que a disseny de cotxets de bebè es refereix i de ben segur donarà molt que parlar, entre altres motius, perquè és tan compacte que cap en un Mini Cooper.

El xassís del June és extremadament lleuger (poc més de 9 kg), la qual cosa permet que ho aixequem de forma relativament fàcil amb una sola mà i es plega amb gran comoditat independentment de la posició en que es trobi el seient. L’ Easywalker June està disponible amb el xassís en dos colors – negre i plata – i encara que la part principal és sempre negra, existeixen diferents opcions de color per al recobriment del seient i la capota: blau, beix, rosa o vermell (a més de negre). El seient pot col·locar-se en ambdues posicions, de cara a la marxa o mirant cap a nosaltres, però en qualsevol de les dues posicions el cotxet pot plegar-se de forma immediata. Les rodes del June són pneumàtiques i aptes per a tots els terrenys, la qual cosa ens permetrà empènyer al nostre bebè amb molta comoditat en gairebé qualsevol superfície.



L’Easywalker June ha estat triat per jurats i per consumidors com el producte més innovador per a bebès a Holanda i Bèlgica. A més, June ha guanyat el prestigiós premi interncional de disseny "Xarxa Dot Award".

Dimensions
79 x 55 x 106 (cotxet obert)
93 x 55 x 24 (plegat)



A Mimam Barcelona estarem encantats d'ensenyar-t'ho i mostrar-te totes i cadascuna de les seves avantatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada