dimecres, 26 de juny del 2013

[CAT] UPPA Baby guanya posicions enfront del fins ara número u BUGABOO



El cotxet Bugaboo deixa de ser el cotxet més venut i els nous UPPAbaby Vista i Baby Jogger’s City Mini guanyen el regnat a carrers de ciutats tan cosmopolites com New York. UPPAbaby fins ara no es comercialitzava a Espanya però la nostra sort ha canviat i ja el pots trobar en establiments com MIMAM Barcelona.

Els motius de l'èxit dels nous reis dels carrers són evidents. A continuació us els detallem:



- En el cas del UPPABaby Vista es deu, entre altres arguments, a la possibilitat de col·locar una segona cadira, al fet que la seva cistella inferior és la més gran del mercat, al fet que és de fàcil maniobrar, lleuger, de plegat ràpid i el seu preu és més econòmic que el del seu rival. Sense oblidar-nos del seu disseny innovador, diferent, modern, adaptat als temps actuals i sense renunciar a la fiabilitat i seguretat.  Cal tenir en compte que el cuco del UPPA Baby Vista està homologat com a mini bressol, gràcies al seu matalàs perforat que evita problemes d'asfíxia; a més disposa de capota amb protecció UVA, ventilació frontal i està recobert íntegrament per cotó 100% orgànic. Tant el cuco com la cadira tenen una posició bastant alta, la qual cosa facilita qualsevol moviment per apropar-se al bebè. Per aquest motiu, en utilitzar la cadira, podrà usar-se com a trona en un restaurant. Les rodes són sense càmera i per tant eviten, haver d'inflar-se o reparar possibles burxades. Just és a dir que són rodes grans de 12” i amb la suspensió central del chassis garanteixen passejos confortables en qualsevol tipus de terrenys.



- Si parlem del Babyjogger City Mini el seu plegat amb un únic moviment i amb una sola mà, el posicionen com una opció a tenir en compte sobretot per les famílies sense ascensor i que busquen un cotxet pràctic per sobre de tot. Per contra, el fet que la cadira sempre miri endavant, de vegades no acaba de convèncer. Però quant a disseny, és el rei, i juntament amb UPPAbaby Vista, està conquistant a poc a poc els carrers de Brooklyn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada