divendres, 8 de març del 2013

Malandrinoss a MIMAM, veniu a descobrir-ho!!!

 
 
Malandrinoss es un producte innovador pel seu disseny i utilitat que ha estat pensat i creat per els més petits. És una peça impermeable i transpirable per a portar a sobre de la roba, que evita que els nens s'embrutin i es mullin i els permet descobrir i divertir-se amb tota llibertat (a la neu, amb pluja, al parc...) i tranquil·litat pels pares.
Amb un disseny  pensat per adaptar-se als seus moviments, còmoda de portar i de posar. Amb forro interior i costures termo-segellades per a garantir la impermeabilitat. Botons laterals amb dos posicions per adaptar-se al cos i goma ajustable als peus. Colors vius i amb logo reflectant per a major seguretat. Disponible en diferents talles.
Made in Barcelona i confeccionat amb materials de primera qualitat que compleixen amb el certificat OEKO-TEX (PVP 48,00€).
 
*************************************************
 
Malandrinoss es un producto innovador por su diseño y utilidad que ha estado pensado y creado para los más pequeños. Una pieza impermeable y transpirable para llevar encima de la roba, que evita que los niños se ensucien y se mojen permitiéndoles descubrir y divertirse con toda libertad (en la nieve, con lluvia, en el parque...) y tranquilidad para los padres.
Con un diseño pensado para adaptarse a sus movimientos, cómodo de llevar y de poner. Con un forro interior y costuras termo-selladas para garantizar la impermeabilidad. Botones laterales con dos posiciones para adaptarse al cuerpo y goma ajustable en los pies. Colores vivos y un logo reflectante para mayor seguridad. Disponible en diferentes tallas.
Made in Barcelona y confeccionado con materiales de primera calidad que cumplen con el certificado OEKO-TEX (PVP 48,00€).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada